Το 14ο Αντιρατσιστικό φεστιβάλ στην κεντρική πλατεία Λάρισας

Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας θα πραγματοποιηθεί το 14ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ το δ

ιήμερο 22 και 23 Σεπτεμβρίου . Στο φεστιβάλ εκτός των εκδηλώσεων θα λειτουργούν εκθέσεις φωτογραφίας, βιβλιοπωλείο και θεματικά περίπτερα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του αντιρατσιστικού φεστιβάλ έχει ως εξής

18.30 Παιχνίδια του κόσμου , από το Πρόγραμμα Προαγωγής αυτοβοήθειας Λάρισας. Τα «Παιχνίδια του Κόσμου» είναι ξύλινα, παραδοσιακά, χειροποίητα

παιχνίδια από διάφορους πολιτισμούς ανά τον κόσμο, για παιδιά και ενήλικες.

19.30 Συζήτηση με θέμα: «Κοινά αγαθά και αγώνες για την υπεράσπιση τους» Συμμετέχουν: Δημήτρης Κωτσάκης, Πανεπιστημιακός, Τάσος Κεφαλάς, Δίκτυο Μεσοχώρα – Αχελώος SOS, Βαγγέλης Γαλανόπουλος, Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το Νερό.
22.00 Συναυλίες: Jamming Farmers, Lawbreakers, Dendrites και The Speakeasies Swing Band.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/9/2017
18.30 Παιχνίδια του κόσμου, από το Πρόγραμμα Προαγωγής αυτοβοήθειας Λάρισας Διαπολιτισμικά παιχνίδια για παιδιά, από το σχολείο αλληλεγγύης.
19.30 Συζήτηση με θέμα: «Ανεργία, επισφάλεια, υποτίμηση της ζωής μας: να οργανωθούμε- να αντισταθούμε – να σταθούμε όρθιοι/ες»
συμμετέχουν: Σέργιος Μαρούδας, Λάντζα Λάρισας, Χρήστος Ξαγοράρης, Generation_400, Παντελής Απότσος, Δίκτυο Ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Θεσ/κης, Ξοπλίδης Παναγιώτης , Σωματείο βιβλίου και χάρτου Θεσ/κης, μέλος της Ελευθεριακής Συνδικαλιστικής Ένωσης (ΕΣΕ) Ιωαννίνων.
22.00 Συναυλίες: Ψύλλοι στ΄άχυρα, Λάληδες και Mess στο τεκέ.Αρέσει σε %d bloggers: