Η ΛΑΕ Μαγνησίας για την ναζιστοσυγκέντρωση στον Αλμυρό

Η δημόσια συγκέντρωση – οπερέτα της ΧΑ σε δρόμο του Αλμυρού την Κυριακή 24/9 με είκοσι μεταφερόμενους οπαδούς, απέδειξε περίτρανα την πρωτοφανή απομόνωση στην οποία περιήλθαν οι μεταμφιεσμένοι νεοναζί από τον δημοκρατικό λαό του Αλμυρού που τους γύρισε επιδεικτικά την πλάτη και τους άφησε να παραληρούν σε στενό συγγενικό κύκλο.

Οι κυρίαρχες συστημικές πολιτικές είναι που ενισχύουν την ατζέντα της ακροδεξιάς και του φασισμού, οδηγώντας σε νέα κρούσματα επιθέσεων σε βάρος προσφύγων και αντιφασιστών από τους νεοναζί, οι οποίοι επιχειρούν να διευρύνουν το πολιτικό τους ακροατήριο και να διασπείρουν το μίσος και τον ρατσισμό, καμουφλαρισμένοι με «αντισυστημική» φορεσιά. Ωστόσο ο λαός μας δεν ξεχνάει ποτέ τον ναζισμό, τον φασισμό και τα τερατώδη εγκλήματά του.
Η πατρίδα μας είναι γεμάτη τόπους μαρτυρίου, ολοκαυτωμάτων από τη ναζιστική φασιστική θηριωδία.

Ταυτόχρονα όμως, ανέδειξε τις ευθύνες της δημοτικής αρχής που δεν κατάφερε τελικά να εμποδίσει την εμφάνιση σε δημόσιο χώρο της πόλης των στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και την ολιγωρία γενικά των δημοτικών παρατάξεων που δεν βρήκαν να ψελλίσουν δυο λόγια ενόψει της προαναγγελθείσας από μέρες ναζιστοσυγκέντρωσης.

Την ίδια στιγμή, ένα πρωτοφανές κλίμα αστυνομοκρατίας και καταστολής κορυφώθηκε από το πρωί και μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής στον Αλμυρό κατ’ εντολή της πολιτικής ηγεσίας και του ίδιου του κ. Τόσκα, με αποκλεισμένο όλο το κέντρο της πόλης από δέκα (!!!) διμοιρίες ΜΑΤ που έφτασαν από Λάρισα και Θεσσαλονίκη, με ελικόπτερα να υπερίπτανται επί εξάωρο και με ολόκληρη τη δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας να έχει κάνει ολοήμερη κατάληψη στην πόλη για να προστατεύσει τη δράκα των συγκεντρωμένων της ΧΑ και να εμποδίσει εκατοντάδες πολίτες να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην συγκέντρωση.

Ενώ οι πατρίδα μας φτωχοποιείται και ο λαός της εξαθλιώνεται από τις εγκληματικές μνημονιακές πολιτικές, λεφτά υπάρχουν και με το παραπάνω για να εφαρμόζονται αυτές οι πολιτικές και να προστατεύονται από τον εχθρό λαό οι πιο ακραίοι εκφραστές τους.

Η ΛΑΕ Μαγνησίας, απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό προς τους δημοκράτες και τις δημοκράτισσες του Αλμυρού που γύρισαν την πλάτη σ’ αυτούς που εχθρεύονται το ανθρώπινο είδος, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα πολιτικών φορέων και συλλογικοτήτων.

Η ΛΑΕ Μαγνησίας, καλεί τον λαό της Μαγνησίας να συνεχίσει να εναντιώνεται πιο αποφασιστικά και πιο τολμηρά στις πολιτικές που τον εξαθλιώνουν και τον φτωχοποιούν και εκτρέφουν την ίδια ώρα το αυγό του φιδιού, την ιδεολογία του χιτλεροναζισμού, που τόσες συμφορές έχει σωρεύσει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.Αρέσει σε %d bloggers: