Πάρτε την ευθύνη @ZoeKonstant και Πλεύση να φτάσουμε στην ενότητα!

Δημοσιεύω την πρόσκληση της Πλεύσης και της Ζωής Κωνσταντοπούλου διοτι η ευθύνη που αισθάνομαι να μου αναλογεί ειναι να δουλέψω για την ενότητα του αντιμνημονίου . Ελπίζω και η εκδήλωση που προετοίμασε η Πλεύση να δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση

Η πρόσκληση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Πανελλαδική Συνάντηση Εργασίας της Πλεύσης Ελευθερίας και των Κινημάτων

Πάρε την Ευθύνη

Παρασκευή 27 με Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα βρεθούμε στην Αθήνα, στο Academy, Πειραιώς 117.

Αν δεν πιστεύεις στα κόμματα, πάρε την ευθύνη να χτίσεις μαζί μας ένα πολιτικό κίνημα που δεν θέλει να είναι κόμμα.

Αν πιστεύεις στην πολιτική ανυπακοή, αλλά δεν τολμάς να την αρχίσεις μόνος σου, πάρε την ευθύνη να είσαι μέρος του κινήματος που θα την προετοιμάσει. Και μάθε από τα παραδείγματα πετυχημένης ανυπακοής στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

Αν θες ένα κίνημα πραγματικά ανοιχτό, πάρε την ευθύνη να γίνεις κομμάτι του και να το διαφυλάξεις.

Αν θες ένα κίνημα ανεξάρτητο, πάρε την ευθύνη της οικονομικής στήριξής του.

Αν θες ένα κίνημα που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, πάρε την ευθύνη να συνδιαμορφώσεις τη δράση του.

Αν θες να διαγραφεί το Χρέος της χώρας, αλλά δεν πιστεύεις ότι γίνεται, πάρε την ευθύνη να αξιοποιήσεις τα παραδείγματα πετυχημένης διαγραφής του χρέους της τελευταίας δεκαετίας.

Αν θες να απαλλαγείς από τη φυλακή του Ευρώ και της ΕΚΤ, αλλά δεν ξέρεις τι σε περιμένει, πάρε την ευθύνη να ακούσεις, να συζητήσεις, να αποφασίσεις

Αν θέλεις να ζεις ελεύθερος, πάρε την ευθύνη να το διεκδικήσουμε.

Πάρε την Ευθύνη

Έναρξη την Παρασκευή 27/10/2017 στις 6μμ από Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ζαν Λυκ Μελανσόν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πλευσης

Από αύριο Παρασκευή 27/10 στις 6 το απόγευμα ξεκινά με τις ομιλίες του Ζαν Λυκ ΜΕΛΑΝΣΟΝ και της Ζωής ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

η τριήμερη Συνάντηση Εργασίας της Πλεύσης Ελευθερίας και των Κινημάτων, στον Πολυχώρο Academy(Πειραιώς 117, Αθήνα), με σύνθημα:

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

Στη διάρκεια του τριημέρου θα παρουσιαστούν εντελώς καινούριοι τρόποι οργάνωσης, δράσης καιπαρέμβασης, ενώ ομιλητές από όλον τον κόσμο θα μιλήσουν για την Ανυπακοή, το Χρέος, τη Δικαιοσύνη και….ένα θέμα-έκπληξη και επιστέγασμα της δράσης.

Εκτός από τον Ζαν Λυκ Μελανσόν, στη διάρκεια του τριημέρου θα μιλήσουν ή θα παρέμβουν με βίντεοσημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής, όπως ο τ. Πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαέλ Κορρέα, που διέγραψε το 70% του χρέους της χώρας του, ο βουλευτής και τ. Υπουργός της Ισλανδίας Όγκμουντουρ Γιόνασον, η βουλευτίνα της Καταλονίας Εουλάλια Ρεγκουάν, αλλά και ακτιβιστές δικηγόροι των κινημάτων κατά των εξώσεων στην Ισπανία, άνθρωποι των κινημάτων, η νεολαία του Momentum, καλλιτέχνες, ανεξάρτητοι δημιουργοί, άνθρωποι του πολιτισμού.

Θα προβληθούν ντοκυμαντέρ ανεξάρτητων παραγωγών, αλλά και τα πρωτότυπα βίντεο της Πλεύσης Ελευθερίας και των συνδεδεμένων κινημάτων, που αντιπροσωπεύουν τον διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας που ακολουθεί το κίνημα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.Αρέσει σε %d bloggers: