Αναμονή έως τον Φεβρουάριο του 2018 για χειρουργείο στο «Λαϊκό»… (έγγραφο)

Δημόσια νοσοκομειακή παροχή   στην Ελλάδα του ευρω Είναι να σε βάζουν να υπογράψεις ένα χαρτί  που σε ενημερώνει για την αναμονή

Με το παρακάτω έγγραφο η διοίκηση του νοσοκομείου ενημερώνει  τις κλινικές και ζητά να μεριμνήσουν ώστε οι ασθενείς να υπογράψουν  το χαρτί της αναμονής

Αν δεν έχεις χρήματα να νοσηλευτείς ιδιωτικά, πας σαν το σκυλί στο αμπέλι!

Εξαντλήθηκε το μπάτζετ του προϋπολογισμού για χειρουργικές επεμβάσεις στο Λαϊκό νοσοκομείο, όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της.
Με έγγραφό του, ο διοικητής του νοσοκομείου προς τους διευθυντές όλων των χειρουργικών κλινικών, τους ενημερώνει ότι οι ασθενείς που κρίνονται ότι πρέπει να χειρουργηθούν και να καταχωρηθούν στον κατάλογο αναμονής, θα πρέπει να ενημερώνονται ότι οι δυνατότητες του νοσοκομείου δεν θα επιτρέπουν τη διενέργεια χειρουργείων πριν από τον Φεβρουάριο του έτους 2018 και εντεύθεν.
Θα πρέπει να υπογράφουν ότι έλαβαν γνώση για τα παραπάνω και μόνο τότε θα εντάσσονται στο Μητρώο Αναμονής. Τα σοβαρά χειρουργεία, επειδή απαιτούν την εξασφάλιση κλίνης ΜΕΘ (που δεν υπάρχει) προγραμματίζονται και συμπεριλαμβάνονται στη λίστα αναμονής.
Από 24/10/2017 στη λίστα αναμονής των χειρουργείων του Λαϊκού Νοσοκομείου παύουν να εγγράφονται ασθενείς.Αρέσει σε %d bloggers: