Συνέλευση την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 -11-2017 για την πρωτοβουλία πολιτών κατά των πλειστηριασμών Λάρισας

Οι θεσμοί έχουν ζητήσει να γίνονται 600-700 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί το μήνα μέχρι τις αρχές του νέου έτους, έτσι ώστε με σταδιακή αύξηση μετά το δεύτερο εξάμηνο ο συνολικός αριθμός των ακίνητων που θα χαθούν να φτάσει τις 18.000!

Είναι προφανές ότι η λαϊκή περιουσία μπαίνει σε καθεστώς αναγκαστικής ρευστοποίησης ώστε για μια ακόμη φορά να χρηματοδοτηθούν οι τράπεζες και το ευρωσύστημα.

Μας έκοψαν τους μισθούς, τις συντάξεις, μας φτωχοποίησαν, μας έκαναν ανικάνους να πληρώσουμε τις υποχρεωσεις, μας ρήμαξαν στην φορολογία, μας υπερχρέωσαν, και μας οδήγησαν τελικά στο σημείο που να πρέπει να δώσουμε και τις περιουσίες μας για ρευστοποίηση για να μείνουν οι ελιτ στο ευρω και οι Τράπεζες της ΕΕ σταθερές.

Ενόψει των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών την 29 Νοεμβρίου η Πρωτοβουλία πολιτών κατά των πλειστηριασμών Λάρισας συνεδριάζει για να οργανώσει την παρέμβαση της ΕΚΕΙΝΗ την μέρα.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας και όσους θελουν να βοηθήσουν, σε συνέλευση την ΔΕΥΤΕΡΑ 27 -11-2017 στο Μετροπολ στις 19 :30.

 

Αρέσει σε %d bloggers: