Παν. Λαφαζάνης : Ειδικό δικαστήριο για απιστία και κακουργηματικές πράξεις για όσους βάλουν την υπογραφή τους για την ΔΕΗ.

Για ειδικό δικαστήριο κάνει λόγο ο  επικεφαλης της Λαϊκής Ενοτητας  Παν. Λαφαζάνης  απευθυνόμενος σε  οσους όσοι υπογράψουν «και συναινέσουν στο εθνικό έγκλημα σε βάρος της ΔΕΗ».

Ειδικότερα  κ Λαφαζανης παρευρέθηκε και χαιρέτισε στην συγκέντρωση των εργαζομένων της ΔΕΗ, που ήρθαν με πούλμαν από τη Μεγαλόπολη, έξω από το Υπ. Ενέργειας στην Λεωφ. Μεσογείων.

Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

»Το ξεπούλημα των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ είναι μόνο η αρχή για τη διάλυση, τον τεμαχισμό και

την εκποίηση της εναπομείνασας ΔΕΗ.

Οι δήθεν δεσμεύσεις Σταθάκη για τις θέσεις εργασίας στις λιγνιτικές μονάδες είναι λόγια του αέρα και ψέματα. Αφελείς δεν υπάρχουν.

Η παράδοση της ΔΕΗ σε ιδιωτικά συμφέρονται συνιστά μέγα, ίσως το μεγαλύτερο, εθνικό οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα.

Προειδοποιούμε τους αγοραστές ότι η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ είναι νομικά έωλη και διάτρητη.

Ας μην θεωρούν ότι το σημερινό συναινετικό μνημονιακό σκηνικό θα έχει διάρκεια.

Γρήγορα θα ανατραπεί και τότε να ξέρουν ότι η πώληση λιγνιτικών μονάδων θα ακυρωθεί.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν και όλοι όσοι υπογράφουν και συναινέσουν στο εθνικό έγκλημα σε βάρος της ΔΕΗ, θα αρχίσουν να βλέπουν στον ορίζοντα και τις πόρτες τους ειδικού δικαστηρίου για απιστία και κακουργηματικές πράξεις.

Αυτό που χρειάζεται η ΔΕΗ, δεν είναι η διάλυση, κατά πρωτοφανή τρόπο, προς όφελος των ανταγωνιστών της αλλά η γενναία ανασυγκρότηση της, ώστε να παίξει αποτελεσματικά το ρόλο της σε όφελος της οικονομίας, του ελληνικού λαού και της ανάπτυξης της χώρας».


Αρέσει σε %d bloggers: