Δημοσκόπηση του Economist: O Πιο δυστυχισμένος λαός του κόσμου είναι οι Ελληνες

πιο δυστυχισμένοι και  από τους Βορειοκορεάτες

 Οι Έλληνες αισθάνονται οι πιο δυστυχισμένοι στον κόσμο, αναφέρεται σε αφιέρωμα του επετειακού τεύχους του Economist για το 2018.  Όπως προκύπτει από την έρευνα του αμερικανικού ινστιτούτου Gallup, την οποία επικαλείται το περιοδικό, την δεύτερη θέση στην κλίμακα της δυστυχίας μετά τους Έλληνες καταλαμβάνουν οι Βορειοκορεάτες και την τρίτη οι Βενεζουελάνοι.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, ανάμεσα στις ανεπτυγμένες χώρες, η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κλίμακα δυστυχίας.

Έλληνες, Βορειοκορεάτες και Βενεζουελάνοι οι πιο δυστυχισμένοι του κόσμου!

Το επετειακό τεύχος του Economist για το 2018, που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες, κρύβει μια δυσάρεστη διαπίστωση. Οι Έλληνες αισθάνονται οι πιο δυστυχισμένοι στον κόσμο. Μπορεί οι Αμερικανοί να είναι εξοργισμένοι με τον Τραμπ και οι Βρετανοί σε απόγνωση λόγω του Brexit, αλλά ανάμεσα στις ανεπτυγμένες χώρες, η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κλίμακα δυστυχίας!

Την έρευνα υπογράφει η φημισμένη Gallup. Την τριπλέτα της δυστυχίας συμπληρώνουν οι Βορειοκορεάτες – που βλέπουν τον δικτάτορά τους και τον Τραμπ να διαγκωνίζονται ποιος έχει το μεγαλύτερο κουμπί – και οι Βενεζουελάνοι που επιμένουν να νιώθουν και να ζουν χάλια παρά τους επαίνους των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ στον Μαδούρο.

Είναι πραγματικά ένας άθλος  των Ευρωπαϊστών ο τρόπος που κατέστρεψαν  την χώρα μας  και τους συμπολίτες  μας.  Μια πολιτική γενιά -μια  ρυπαρή κηλίδα- που θα του λεκιάζει για πάντα την Ελληνική Ιστορία .


Αρέσει σε %d bloggers: