Χουντης: Ο Ντραγκι αδιαφορεί για την πρώτη κατοικία όπως αδιαφόρησε και για την οικονομική καταστροφή στην Ελλάδα


Οι τράπεζες θα είναι συνεχώς προβληματικές γιατί λειτουργούν ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να πληρώνει τις ζημιες τους ο φορολογούμενος με τα εισοδήματα του, την σύνταξη και τώρα το σπίτι του!

Καθολική, απαιτητική και σκληρή, θα είναι η στάση των θεσμών και δανειστών από εδώ και στο εξής στο θέμα των πλειστηριασμών, με την καθιέρωση των ηλεκτρονικών, με αναφορά σε όλη την ελληνική επικράτεια και απαλείφοντας ακόμη και τις όποιες πρόνοιες του νόμου Κατσέλη.

Αυτά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η απάντηση Ντράγκι στον ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή, αναφορικά με τους πλειστηριασμούς και μάλιστα χωρίς καν την ύπαρξη έστω και «φιλολογικά» της άποψης για προστασία της πρώτης και κύριας κατοικίας . Αυτά ανέλυσε μεταξύ άλλων μιλώντας στον 9.84 ο ίδιος ο ευρωβουλευτής, με αφορμή την απάντηση Ντράγκι σε σχετική ερώτηση του.

Ο αγώνας  για ένα αντιμνημονιακο δημοκρατικό πατριωτικό μέτωπο δεν ακυρώθηκε  και δεν ακυρώνεται η προσπάθεια για την εξοδο από τα μνημόνια και την φυλακή της ευρωζώνης θα πει ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ για τα τρια χρόνια ΣΥΡΙΖΑ


Αρέσει σε %d bloggers: