Ο Μητσοτάκης, ο μελισσοκόμος και η ΛΑ.Ε

Μεταφέρουμε αυτούσιο σχόλιο του Μικροπολιτικού (2/2) της εφημερίδας τα ΝΕΑ, που δίνει μια μικρή γεύση για το τι σημαίνει κακά συναπαντήματα:

Στάσου, μέλι!

Θα σας διηγηθώ έναν διάλογο που μου μετέφερε ανταποκριτής μου στην Αμαλιάδα. Εκεί βρισκόταν χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος – όπως σας έχω ενημερώσει – περιόδευε στην Ηλεία. Ξαφνικά, λοιπόν, βλέπει μπροστά του έναν μελισσοκόμο, ο οποίος πουλούσε βαζάκια με μέλι που έβγαζε ο ίδιος. Ο Κυριάκος, αφού άκουσε τα κλασικά παράπονα για την οικονoμική κατάσταση από τον πλανόδιο, τον ρωτά «τι ψήφισες;». «Τον Γενάρη, ΣΥΡΙΖΑ» απάντησε εκείνος με ειλικρίνεια. «Τον Σεπτέμβρη;» επέμεινε ο Μητσοτάκης, για να λάβει την απάντηση «ΛΑΕ».

Επειδή όμως, ως γνωστόν, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε και τρίτη ερώτηση: «Και

τώρα τι θα ψηφίσεις;». «Και πάλι ΛΑΕ» είπε ο μικροπωλητής. Ο Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι «τουλάχιστον αυτοί είναι σταθεροί στις θέσεις τους» κι έκανε να φύγει. Τότε ο μικροπωλητής τού φώναξε «περίμενε» και του έδωσε ένα βάζο μέλι. «Επειδή είσαι ωραίος», όπως του εξήγησε. Σαν να βλέπω μπροστά μου το νέο γαλάζιο σποτάκι.Αρέσει σε %d bloggers: