Η Κωνσταντοπούλου απαντά στα ψέματα του Καρανίκα τον οποίο αποκαλεί «τενεκέ του Τσίπρα»!

Το πρωί της Κυριακής, ο κ. Καρανίκας ανέβασε ένα σχόλιο στο προφίλ του που έλεγε πως ο πλειστηριασμός που απέτρεψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την περασμένη εβδομάδα ήταν για μία βίλα και χρέη 2,5 εκατ. ευρώ, και σχολίασε:

«Αριστεριστές σε απόγνωση σώζουν βίλες αστών λαμόγιων…. Το κίνημα υπέρ των πλουσίων που είναι μπαταχτσήδες προχωράει με την βοήθεια των Λαεν και Πλεύση Ανταρσυα…. στον βούρκο τους, στο πλάι της Δεξιάς….και των λαμόγιων».

Σκληρή  ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον κ.Καρανίκα ο οποίος  τελικά κατέβασε την ανάρτησή του.

H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου απάντησε στα όσα ψεμετα είπε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού  χαρακτηρίζοντάς τον «χρυσοπληρωμένο τενεκέ του Τσίπρα» και «τρομαγμένο κράχτη».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής αφού δημοσιοποίησε τα στοιχεία του πλειστηριασμού  ευχήθηκε στον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού περαστικά και κατέληξε: «Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες».
Ολόκληρη η ανάρτησή της: 
Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ για τη χώρα, από τους (χρυσο)πληρωμένους τενεκέδες του Τσίπρα.
Ο προχθεσινός ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ήταν σε πολύ μικρή ιδιοκτησία (κατοικία 68 τ.μ. σε μικρό οικόπεδο, συνολικής εμπορικής αξίας 60.000 ευρώ), για οφειλή 50.000 σε Τράπεζα, με τιμή πρώτης προσφοράς 60.000 ευρώ.
Τα στοιχεία είναι δημόσια και τα έχω βγάλει από χτες.
Για όποιον ενδιαφέρεται.
Για τους υπόλοιπους τρομαγμένους κράχτες, περαστικά.
Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες κατέληγε η ανάρτησή της Ζωής
Τελικά η ανάρτηση του Καρανίκα κατέβηκε λίγες ώρες μετά, χωρίς εξήγηση…Αρέσει σε %d bloggers: