Ο Καμμένος έπλεξε το εγκώμιο του Κουβέλη

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος υποδέχτηκε τον νέο υφυπουργό, Φώτη Κουβέλη, δηλώνοντας σίγουρος για την άριστη συνεργασία τους. Ο απερχόμενος Δημήτρης Βίτσας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Π. Καμμένο, υποστηρίζοντας πως «η αγάπη του για την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι καρφωμένα στο μυαλό του». Ο Φ. Κουβέλης έκανε λόγο για τεράστια ευθύνη που του ανατέθηκε και δήλωσε πως θα προσπαθήσει να συνεχίσει το έργο του Δ. Βίτσα.

Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε τον Φ. Κουβέλη «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του έθνους ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών» και δήλωσε σίγουρος πως θα έχουν άριστη συνεργασία.

Ο απελθών αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ευχαριστημένος από τη θητεία του στο υπουργείο από πλευράς εμπειρίας και από πλευράς των ανθρώπων του, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Π. Καμμένου. «Τον Πάνο να τον αγαπάτε. Η αγάπη του για την πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι καρφωμένα στο μυαλό του».

Από την πλευρά του, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα συγκινημένος και νιώθει τεράστια ευθύνη για το έργο που του ανετέθη. «Γνωρίζω το έργο που επιτελείτε. Είναι σημαντικό το έργο σε δύσκολες συνθήκες. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι μαζί με την κοινωνία, μαζί με τους ανθρώπους», ανέφερε και πρόσθεσε πως «θέλω να είμαι άξιος συνεχιστής ενός άξιου έργου το οποίο είχε συντελεστεί από τον κ. Βίτσα. Τη συνεργασία που έχετε επιτύχει διεκδικώ να επιτύχω κι εγώ».


Αρέσει σε %d bloggers: