Γερμανός ΥΠΟΙΚ : Νέες μεταρρυθμίσεις για χαλάρωση της θηλιάς του χρέους!

Η ελληνική κυβέρνηση και οι πολίτες ακολουθούν τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων και η εξέλιξη αυτή  μου δίνει αφορμή για αισιοδοξία, τόνισε ο νέος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Όλαφ Σολτς σε συνέντευξή του στην Sueddeutsche Zeitung που δόθηκε μέτα την πρώτη συνάντηση που είχε ο Σολτς, την Παρασκευή με τον γάλλο ομόλογό του Μπρουνό Λε Μερ στο Παρίσι

«Επ΄ αυτού θα παραμείνουμε (με την ελληνική κυβέρνηση) σε διάλογο, για να διασφαλίσουμε ότι θα διατηρήσει την μεταρρυθμιστική πολιτική. Από αυτό εξαρτάται, εάν θα υπάρξει αισθητή ελάφρυνση χρέους», σημείωσε ο κ.Σολτς.

Με το καλημέρα στην νέα του θεση κι αυτή την τοποθέτησή ο κ Σολτς έκανε σαφές προς όλους ότι, η Ευρώπη με ηγέτη την Γερμανία, θα συνεχίσει  κρατά σφιχτά την θηλιά του χρέους στο λαιμό της  ελληνικής κοινωνίας οδηγώντας την στον  μόνιμο μαρασμό.

Την ίδια στιγμή καθιστά απολυτή ανάγκη την απαλλαγή της  χώρας μας από τους ευρωπαϊστές (γερμανόφιλους και γαλλόφιλους) που επί μια 8ετια ανακυκλώνονται στην εξουσία, κοκορομαχούν μεταξύ  τους για το ποιος τρώει τα περισσότερα, και αρνούνται να συγκρουστούν με την Ευρώπη επιβάλλοντας την  -ηθικά δίκαιη πλέον- διαγραφή του χρέους.


Αρέσει σε %d bloggers: