Δεν θέλει ενοχλητικές ερωτήσεις για την ΑΓΕΤ ο Αγοραστός

» Ως περιφερειακός σουλτάνος βαφτίζει το κρέας ψάρι, στερεί το δικαίωμα να τεθούν ερωτήσεις[…]  Όπως σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση αποδεικνύει, ούτε τον ίδιο τον αντιδημοκρατικό κανονισμό λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου που έχει ψηφίσει κατά πλειοψηφία δεν αντέχει να εφαρμόσει ο κ. Αγοραστός» καταγγέλλουν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Δρόμου Ανατροπής  με ανακοίνωσή τους .

Συγκεκριμένα Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Δρόμου Ανατροπής Στ. Αναστασόπουλος ,T. Γιαλαμάς και Γ. Σταμπουλής αναφέρουν για το Αγοραστό:

«Όπως σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση αποδεικνύει, ούτε τον ίδιο τον αντιδημοκρατικό κανονισμό λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου που έχει ψηφίσει κατά πλειοψηφία δεν αντέχει να εφαρμόσει ο κ. Αγοραστός.

Ως περιφερειακός σουλτάνος βαφτίζει το κρέας ψάρι, στερεί το δικαίωμα να τεθούν ερωτήσεις από τους περιφερειακούς συμβούλους και σπεύδει να απαντήσει επί της διαδικασίας εκ μέρους του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, προφανώςθεωρώντας τον ανεπαρκή.

Σκηνοθετεί ένα σόου λαϊκισμού με τις κάμερες – κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια -και σπεύδει να κλείσει τη συζήτηση ώστε να μην τεθούν ενοχλητικές ερωτήσεις γιατις ευθύνες της Περιφέρειας που έχει αδειοδοτήσει τη λειτουργία της ΑΓΕΤ με καύση απορριμμάτων και δεν ελέγχει την επιχείρηση όταν δεν τηρεί τους όρους που οι ίδιοι ενέκριναν.»καταληγει η ανακοίνωση!

Αρέσει σε %d bloggers: