Το Τραγούδι της παρθένας βασίλισσας.

 Μόλις εκκολάφτηκε και ακούγεται ένας περίεργος ήχος. Τι συμβαίνει; Σμηνουργία η μονομαχία;

Μόλις βγήκε η παρθένα βασίλισσα απο το βασιλικό κελί της και άρχισε να κάνει ένα περίεργο ήχο. Καθώς κινείται στο πλαίσιο, ξαφνικά σταματάει και «εκπέμπει» ένα παράξενο ήχο σαν τιτίβισμα με επαναλήψεις. Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί το κάνει αυτό, για να δηλώσει σμηνουργία η να προκαλέσει μονομαχία; Εξηγείται

με κάποιο τρόπο ο λόγος που η βασίλισσα έχει αυτή τη συμπεριφορά.
Δείτε το βίντεο και ακριβώς παρακάτω θα αποκαλύψουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Τώρα θα αποκαλύψουμε τι συμβαίνει και η βασίλισσα τραγουδά. Το τραγούδι αν και στα αυτιά τα δικά μας φτάνει σαν «ήχος» για τις μέλισσες είναι μια δόνηση που περιέχει σημαντικά μηνύματα. Η βασίλισσα τιτιβίζοντας τρεχάμενη απο πλαίσιο σε πλαίσιο έχει ένα μυστικό και ύπουλο σκοπό! Να εμποδίσει τις άλλες βασίλισσες να εκκολαφθούν για να αποτρέψει τη μονομαχία. Μόλις οι εκκολαπτόμενες βασίλισσες ακούσουν αυτό το τιτίβισμα, σταματάνε να σπάνε τη σφράγιση του κελιού τους και μένουν μέσα. Το τιτίβισμα λειτουργεί επίσης σαν «υπνωτικό» για τις επιθετικές συλλέκτριες. Καταλαβαίνετε όταν τρέχει μια βασίλισσα οι μέλισσες απο ένστικτο νομίζουν ότι είναι εχθρός και θέλουν να τη σκοτώσουν. Το τιτίβισμα μπλοκάρει το επιθετικό ένστικτο, γι αυτό βλέπουμε τις μέλισσες γύρω απο τη βασίλισσα τόσο ήρεμες.Στόχος της βασίλισσας είναι να τρέχει από πλαίσιο σε πλαίσιο και να σταματήσει κάθε πιθανή βασίλισσα να απελευθερωθεί απο το κελί της. Τώρα. Αν η παραφυάδα έχει σκοπό να σμηνουργήσει η βασίλισσα κάνοντας τον ήχο δεν πρόκειται να ενοχλήσει κανένα απο τα βασιλικά κελιά, παρα μόνο θα εμποδίσει την εκκόλαψη λίγες ώρες μέχρι να φύγει. Αν όμως δεν πρόκειται να συμβεί σμηνουργία, η βασίλισσα έχει εξαπατήσει τις άλλες βασίλισσες, και καθώς περιμένουν μέσα στο βασιλικό κελί, ένα αιχμηρό κεντρί θα εισχωρήσει μέσα και θα τις καρφώσει. Η παρθένα βασίλισσα θα πάρει ένα ένα όλα τα βασιλικά κελιά που περιμένουν και θα σκοτώσει όλες τις βασίλισσες. Πως τα βρίσκει; Κάθε φορά που ακούγεται το τραγούδι της «τιιιι τττιιιιι ττιιιι» οι κρυμμένες βασίλισσες απαντούν με ένα διαφορετικό ήχο. Η παρθένα βασίλισσα λοιπόν τραγουδάει και περιμένει να λάβει απάντηση που βρίσκονται οι υπόλοιπες βασίλισσες για να τις σκοτώσει.

Το τραγούδι της βασίλισσας μπορεί να παραχθεί μόνο απο τις νεαρές βασίλισσες, και αποτελεί το πιο χρήσιμο εργαλείο για να αποφευχθεί μια μονομαχία. Ο κόσμος της μέλισσας είναι τόσο μαγικός και τόσο μα τόσο περίπλοκος που συνεχώς έχουμε πράγματα να μαθαίνουμε. Και νομίζω πως διαβάζοντας όλα τα παραπάνω έχετε μείνει άναυδοι, του τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας!


Αρέσει σε %d bloggers: