Οι Συριζαίοι πήγαν να πετάξουν τυφλό στο δρόμο! Μπήκε στοπ από την Λαϊκή Ενότητα (video)

Πολιτική και κινηματική νίκη για κίνημα κατά των πλειστηριασμών και την ΛΑ.Ε σήμερα Τετάρτη 6/6, στο συμβολαιογραφείο επί της οδού Ναυάρχου Νικοδήμου 9, όπου θα εκπλειστηριαζόταν η πρώτη κατοικία τυφλού ΑμεΑ με 100% αναπηρία από το ΚΕΠΑ , ο οποίος ήταν τριτεγγυητής σε δάνειο άλλου προσώπου.

Εν μεσω δημόσιας κατακραυγής η κυβέρνηση   του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και  ηγεσία Ρούσκα του συμβολαιογραφικού συλλόγου Αθηνών – Πειραιώς και νήσων αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν και να αναστείλουν  τόσο αυτό τον πλειστηριασμό αλλά και άλλους δύο που ήταν προγραμματισμένοι.

Ειδικότερα στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο είχε προγραμματιστεί με επισπεύδουσα την ALPHA BANK να βγει στο σφυρί πρώτη κατοικία, 120 τμ, στα Βριλήσσια, για χρέος 80.000 ευρώ, η οποία ανήκει σε τριτεγγυητή, που είναι τυφλός, πιστοποιημένος με 100% αναπηρία από το ΚΕΠΑ  νοσηλευόμενος αυτή τη στιγμή για εγκεφαλικό, με σύζυγο και δύο άνεργα παιδιά και μοναδικό εισόδημα 600 ευρώ το δίμηνο.

Επίσης στο ίδιο συμβολαιογραφείο είχαν προγραμματιστεί και δύο άλλοι πλειστηριασμοί λαϊκής κατοικίας. Ο ένας αφορούσε πρώτη κατοικία, 65 τμ στις Αχαρνές, για χρέος 50.000 ευρώ κι ο άλλος διώροφη κατοικία στις Αχαρνές (56 τμ ο κάθε όροφος) για χρέος 80.000 ευρώ για τιμή προσφοράς 124.000 ευρώ.

Με πρωτοβουλία της ΛΑ.Ε και του κινήματος κατά των πλειστηριασμών δημοσιοποιήθηκε το θέμα και  καλέσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο με στόχο να μην πραγματοποιηθούν αυτοί οι τρεις ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί –ιδιαίτερα ο πρώτος- οδήγησε στην αναστολή τους.

Την ίδια στιγμή   υπό την διεύθυνση των Τσιπρα  Κοντονή Τόσκα είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση καταστολής και τρομοκράτησής του κινήματος με αποκορύφωμα τη  δικογραφία σε βάρος του Γραμματέα του ΠΣ της ΛΑ.Ε Π. Λαφαζάνη  η οποία έχει ήδη σταλεί στην εισαγγελία.

Σήμερα, 6/6, από τους 609 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που είχαν προγραμματιστεί σε όλη τη χώρα, πάρα πολλοί αφορούσαν πρώτες κατοικίες και ακίνητα μικρής αξίας διαψεύδει για άλλη μια φορά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι δεν εκπλειστηριάζονται πρώτες κατοικίες καθώς και ακίνητα αξίας κάτω από 300.000 ευρώ


Αρέσει σε %d bloggers: