Αναιρέσεις την Παρασκευή 8 Ιούνη στη Λάρισα!

 Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2018 ξεδιπλώνεται στη Θεσσαλία, με συνέχεια το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Βόλο. Δείτε το πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αναιρέσεις στη Λάρισα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται και φέτος στη Λάρισα, το νεολαιίστικο Φεστιβάλ «Αναιρέσεις», από το Νέο Αριστερό Ρεύμα, τη νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και οργανώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Οι εκδηλώσεις συμπληρώνονται με αυτές του Βόλου, συνθέτοντας, όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές

«ένα δημιουργικό, γιορταστικό και ριζοσπαστικό διήμερο πολιτικών-πολιτιστικών δρώμενων. Επιδιώκουμε να αποτελέσει σφήνα λαϊκού πολιτισμού, επιστημονικής και απελευθερωτικής σκέψης στο αναδυόμενο ρεύμα σκοταδισμού και κοινωνικού κανιβαλισμού.
Στο Φεστιβάλ, αύριο Παρασκευή 8 Ιουνίου στη Λάρισα (Πλατεία Λαμπρούλη, Φρουρίου) και το Σάββατο 9 Ιουνίου (Βόλος-Πολυτεχνείο), θα διεξαχθούν δύο κεντρικές συζητήσεις. Στη Λάρισα θα επικεντρωθεί στα διλήμματα που αντιμετωπίζει η νέα γενιά, στην εργασία όσο και ευρύτερα στην κοινωνία. Παράλληλα στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχουν θεματικά περίπτερα με αναλύσεις και συζητήσεις για πλείστα θέματα που αφορούν στη σημερινή νεολαία.
Όσον αφορά στο πολιτιστικό μέρος, στόχος είναι το φεστιβάλ να αποτελέσει μια συλλογική ανατρεπτική διαδικασία, αναιρώντας τη σχέση καταναλωτή-εμπόρου, να προάγει τον λαϊκό πολιτισμό και τις αξίες.Αρέσει σε %d bloggers: