Ψάρι μαγειρεμένο σε κερί μέλισσας!

Στο εστιατόριο «Steirereck im Stadtpark” στη Βιέννη μαγειρεύουν φιλέτα ψαριού σε ζεστό, λιωμένο κερί μέλισσας. Λένε ότι η μέθοδος δίδει στα ψάρια μια λεπτή γεύση γύρης και άρωμα μελιού.

Χρειάζεται περίπου 10 με 15 λεπτά για να μαγειρέψετε το ψάρι σας με αυτό τον τρόπο και όσο κι αν το αφήσετε παραπάνω το βεβαιο ειναι ότι το ψάρι σας δεν θα καεί.

Το εστιατόριο βραβεύτηκε ως το ένατο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο από τον οδηγό Michelin για το 2016. Δειτε το video


Αρέσει σε %d bloggers: