«Θερμή» αναμένεται να είναι η υποδοχή του Τσιπρα στην ΔΕΘ!

«Θερμή» αναμένεται να είναι η υποδοχή που θα επιφυλάξουν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα οι Θεσσαλονικείς κατά την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Με τις προετοιμασίες για την διοργάνωση της Έκθεσης (8-9 Σεπτεμβρίου) να πραγματοποιούνται σε εντατικούς ρυθμούς, εν όψει και των εγκαινίων που θα τελέσει ο πρωθυπουργός, φαίνεται πως κορυφώνονται και οι αντιδράσεις για την παρουσία του στην πόλη.

Οι έντονες διαμαρτυρίες για το «Μακεδονικό» που είχαν ξεκινήσει μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, σε συνδυασμό με την τραγωδία στην Ανατολική Αττική, καθώς και οι εξοργιστικοί πανηγυρισμοί της κυβέρνησης για την έξοδο από τα μνημόνια, την ώρα που ξέρουν πολύ καλά ότι τελειώνει απλώς μια τυπική φάση των δανειακών συμβάσεων, χωρίς να τελειώνει ούτε η επιτήρηση, ούτε η επιτροπεία από τους θεσμούς, έχουν κάνει έξω φρενων τους έλληνες πολίτες.

Όλα δείχνουν ότι η ΔΕΘ θα είναι μια ευκαιρία  να εκφράσουν  την δυσαρέσκειά τους κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αφίσα με τη φωτογραφία του πρωθυπουργού και την επιγραφή «Ανεπιθύμητος» που κόλλησαν άγνωστοι, το απόγευμα της Παρασκευής, τόσο σε δέντρο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη όσο και στο ασανσέρ που οδηγεί στα γραφεία του κόμματος.


Αρέσει σε %d bloggers: