Σοκ! Συνέλαβαν μέλη του ΚΚΕ, γιατί έκαναν αφισοκόλληση!

Πρωτοφανές κρούσμα αυταρχισμού σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ στην Λάρισα που έκαναν αφισοκόλληση  και έγραφαν συνθήματα για το  ετήσιο Φεστιβάλ του κόμματος.

Τα μέλη του ΚΚΕ συνελήφθησαν χθες βράδυ και  προσήχθησαν με χειροπέδες  συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης το πρωί της Δευτέρας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας. Το θέμα προκάλεσε όπως ήταν φυσικό  κινητοποίηση απο  τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Λάρισα στην είσοδο του  δικαστικού

μεγάρου,  οπού θα γίνονταν  η μεταγωγή των στελεχών του ΚΚΕ στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας για τη διαδικασία της ανάκρισης.

Στα μέλη του ΚΚΕ   απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας!!

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ επισημαίνει:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει το νέο κρούσμα αυταρχισμού, ενταγμένο στη συνεχιζόμενη προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού, αυτή τη φορά σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ στη Λάρισα, τα οποία χτες βράδυ πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση, προπαγανδίζοντας το Φεστιβάλ, που φέτος είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 50 χρόνια της ΚΝΕ.
Τα στελέχη του ΚΚΕ, σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, συνελήφθησαν από πολυμελείς δυνάμεις της άμεσης δράσης, της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας, κρατήθηκαν όλη νύχτα, το πρωί προσήχθησαν στην εισαγγελία με χειροπέδες στα χέρια, συνοδεία πολυμελούς και πάνοπλης δύναμης της ασφάλειας και παραπέμφθηκαν σε δίκη, με την απίστευτη κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημόσιας περιουσίας!
Η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, είναι υπόλογη και οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το νέο κρούσμα αυταρχισμού σε βάρος του ΚΚΕ. Απάντηση σε κάθε περίπτωση θα δώσουν τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, με την καθημερινή δράση τους για την επιτυχία των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ».

Αρέσει σε %d bloggers: