Σύλληψη κοσμηματοπώλη της Ομόνοιας μετά τον θάνατο του επίδοξου ληστή. Ποιος ειναι ο νεκρός

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου, στην οδό Γλάδστωνος, στο κέντρο της Αθήνας, μετά τον θάνατο του  ατόμου  που προσπάθησε να ληστέψει το κατάστημα.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του βάσει ενός βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον ίδιο, μαζί με ένα άγνωστο, να κλωτσούν  το θύμα όταν εκείνος είχε εγκλωβιστεί στο κοσμηματοπωλείο. Ο επίδοξος ληστής προσπάθησε να περάσει μέσα από την τζαμαρία και τραυματίστηκε βαρύτατα. Στη συνέχειαδιακομίστηκε με ασθενοφόρο στον «Ευαγγελισμό», όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου οδηγηθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενη βλάβης, ενώ αναζητείται από την αστυνομία το δεύτερο άτομο που φαίνεται στο βίντεο να κλωτσάει τον τοξικομανή.

Ποιος ήταν ο επίδοξος  ληστής

Ο Ζακ Κωστόπουλος, γνωστός ακτιβιστής για τα ΛΟΑΤΚΙ δικαιώματα ειναι ο νεκρός της ληστείας στην οδό Γλαδστώνος, όταν επιχείρησε υπό την επήρεια ναρκωτικών να ληστέψει ένα κοσμηματοπωλείο.

Ο Κωστόπουλος ήταν  οροθετικός αρθρογραφούσε για θέματα των ΛΟΑΤΚΙ και άλλα κοινωνικά ζητήματα σε διάφορα σάιτ και εφημερίδες, ενώ συμμετείχε σε ακτιβισμούς.


Αρέσει σε %d bloggers: