Αλαφογιώργος: Βέβαιη η παραπομπή μου στο Πειθαρχικό της ΕΡΤ – Από Δευτέρα τα νταούλια

Κόλαση στην χειρότερη ΕΡΤ που ειχαμε ποτέ!   Δημόσια  αντιπαράθεση Αλαφογιώργου  Κοτρώτσου για τις δυο εκπομπές του δεύτερου!

Με αποκαλύψεις απειλεί εμμέσως ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ καθώς η πρόσφατη δημόσια αντιπαράθεσή του με τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο φαίνεται ότι παίρνει συνέχεια στα αρμόδια όργανα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης

Για «βέβαιη παραπομπή του στο Πειθαρχικό » της ΕΡΤ μιλά ο δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης Αντώνης Αλαφογιώργος, ως απότοκο της δημόσιας αντιπαράθεσής του με τον οικοδεσπότη της εκπομπής «Η επόμενη Μέρα», Σεραφείμ Κοτρώτσο.
Ο Αντώνης Αλαφογιώργος, με ανάρτησή του στο twitter επιβεβαίωσε πληροφορίες που είχε περιλάβει σε δικό του ποστ ο Σίλας Σεραφείμ. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής ειδήσεων της ΕΡΤ έγραψε: «επιβεβαιωνω πληρως τις πληροφοριες του Σιλα για προκαταρκτικη εξεταση μου επι διωρον στην ΕΡΤ με βεβαια την παραπομπη μου σε πειθαρχικο, κατοπιν αξιωσεων των ανωτερων αρμοδιων. απο Δευτερα τα νταουλια»

Είχε προηγηθεί το tweet του Σίλα Σεραφείμ που ανέφερε: «Πακεταρουν τον @alafogiorgos για το πειθαρχικο μαθαινω. Ηδη εχει  ειδoποιηθει η διεθνης ενωση δημοσιογραφων και το NUJ, που ηταν μελος του στην Αγγλια».

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα Αλαφογιώργου – Κοτρώτσου είχε ξεκινήσει από ένα tweet του Αντώνη Αλαφογιώργου  ο οποίος εγκάλεσε τον Σεραφείμ Κοτρώτσο για το γεγονός ότι αν και δεν είναι υπάλληλος της ΕΡΤ έχει δύο εκπομπές, αφήνοντας αιχμές για το κόστος της μεικτής παραγωγής. Ο Σ. Κοτρώτσος στην διάρκεια της διαδικτυακής συνομιλίας προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, μη απαντώντας ουσιαστικά στο ερώτημα του συναδέλφου του που αφορούσε το κόστος και την ανάθεση των εκπομπών. Στη συνέχεια μάλιστα κατηγόρησε τον Α. Αλαφογιώργο για «ξεκατινιάσματα» και τον προκάλεσε να τον αντιμετωπίσει ενώπιος ενωπίω.

tweet
tweet2

Η ένταση συνεχίστηκε καθώς στα επόμενα «τιτιβίσματα» του δημοσιογράφου υπονοήθηκε πρόθεση απομάκρυνσης του δημοσιογράφου Φώτη Παπούλια από το πολιτικό ρεπορτάζ ενώ ακολούθησε σφοδρή επίθεση στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Νίκο Παππά.

Πληροφορίες Πρώτο Θέμα


Αρέσει σε %d bloggers: