Επί Αγοραστού η Θεσσαλία χάνει τα ΤΕΙ

Το Τ.Ε.Ι. Λάρισας ιδρύθηκε το 1983 (Ν. 1404/83), χώρας και όλα δειχνουν ότι θα κλείσουν στα χρόνια του Αγοραστού σε εφαρμογή μνημονιακών Νόμων.

Σε πλήρη συνεργασία ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  με τον Υπουργό Παιδείας  και με την  ηχηρότατη σιωπή των  βουλευτών της συμπολίτευσης σε όλη την Περιφέρεια ξηλώνονται τα ΤΕΙ.

Μοιραίοι και άβουλοι αντάμα, οι βασικοί υπαίτιοι της υποβάθμισης της περιοχής οι κ.κ. Γαβρογλου Αγοραστός αναλώνονται σε συναντήσεις καλλωπισμού της ήδη ειλημμένης απόφασης καθώς ειναι πλήρως απρόθυμοι να προτάξουν άμυνα στις πολιτικές διάλυσης που επιβάλλονται με έξωθεν εντολές.

Οι πολίτες της Θεσσαλίας ξερουν ότι η κατάργηση των ΤΕΙ έρχεται σε συνέχεια  της  μόνιμης μνημονιακής Λιτότητας.  Έρχεται  για να επιφέρει  ένα ακομη  καίριο χτύπημα στην παιδεία και σε συνεχεία του σχεδίου πολιτικής συρρίκνωσης  και υποβάθμισης της χώρας μας, σχέδιο που ακολουθείται μεθοδικά  από τους ευρωπαϊστές.


1 ping

  1. […] Σε κατάληψη προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας οι σπουδαστές του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στη Λάρισα που θελουν να κλείσουν οι  μνημονιακοί . […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: