Ο Γιάννης Μπουτάρης αποκάλεσε «βλάκα» τον Βασίλη Λεβέντη (video)

Απίστευτη στιχομυθία μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης και του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων μετά την πανηγυρική δοξολογία στη Θεσσαλονίκη
Ένα έντονο φραστικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, για το ποιος θα κάνει πρώτος δηλώσεις έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου. Μετά την πανηγυρική δοξολογία το πρωί της Παρασκευής στον Άγιο Δημήτριο ακολούθησαν οι καθιερωμένες δηλώσεις των επισήμων.

Όταν τελείωσε τις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Μπουτάρης κατευθύνθηκε προς το βήμα και τότε τον σταμάτησε ο Βασίλης Λεβέντης, θέλοντας να μιλήσει πρώτος εκείνος. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το seleo.gr και όπως θα δείτε στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Μακεδονία», τού απάντησε ότι είναι σειρά του και κατευθύνθηκε προς τις κάμερες.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδειξε φανερά τον εκνευρισμό του και για να μη βιώσει ξανά το ίδιο, πήγε στην Κατερίνα Νοτοπούλου και την ενημέρωσε ότι, μετά τον δήμαρχο, θα έκανε αυτός δηλώσεις.
Ο Γιάννης Μπουτάρης, όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο που έπρεπε να προηγηθεί. «Είναι θεσμικό, ο δήμαρχος μιλάει πρώτα», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης και ο Βασίλης Λεβέντης του απάντησε: «Τότε γιατί δεν ‘πήδηξες’ (σ.σ. «δεν προσπέρασες») και τον Μητσοτάκη… Έλα, σε παρακαλώ…».
Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης εκείνη τη στιγμή είπε προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων λέγοντας: «Εσύ εμένα παρακαλάς, βλάκα;» και αποχώρησε.
Δείτε το video

Πηγή: Protagon.gr


Αρέσει σε %d bloggers: