Χουντης: Η Μερκελ και η Ευρώπη συμπεριφέρθηκαν και συμπεριφέρονται στην Ελλάδα με όρους κατακτητή προς κατακτημένο.

Με αφορμή την Ομιλία της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το μέλλον της Ευρώπης, ο Νίκος Χουντής, ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

Καθώς βιώσαμε το άμεσο παρελθόν και καθώς βιώνουμε το παρόν της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό το δόγμα της νεοφιλελεύθερης γερμανικής επικυριαρχίας, η Καγκελάριος Μέρκελ, η πρωθιέρια της επιβαλλόμενης λιτότητας και των μνημονίων, ήρθε σήμερα στο ευρωκοινοβούλιο, για να μας υποδείξει ποιο θα είναι και το μέλλον της Ευρώπης!

Οι πολιτικές όμως που επιβάλει η Μέρκελ και η ΕΕ παράγουν κερδισμένους και θύματα!
Ο ελληνικός λαός, βιώνει όσο κανένας άλλος, τις τραγικές συνέπειες των πολιτικών της Καγκελαρίου Μέρκελ και των πολιτικών της συνοδοιπόρων όπως οι κ. Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος και Τσίπρας, που εφαρμόζουν Μνημόνια!

Ο ελληνικός λαός αφού λοιδορήθηκε, φτωχοποιήθηκε βίαια, όπως δεν έχει συμβεί ποτέ σε κανένα λαό σε περίοδο ειρήνης.

Είδαμε την εθνική μας κυριαρχία να εξαφανίζεται, την αξιοπρέπεια μας να μηδενίζεται και τις ζωές μας να γίνονται θυσία για την διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Είδαμε κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα να καταπατούνται, το δημόσιο πλούτο της χώρας να γίνεται βορά στις ορέξεις των αρπαχτικών της Ευρώπης, τους νέους μας να ξενιτεύονται για να βρουν δουλειά, τις τράπεζες να παίρνουν τα σπίτια του κόσμου!

Η καγκελάριος Μερκελ και η γερμανική Ευρώπη συμπεριφέρθηκαν και συνεχίζουν έως σήμερα να συμπεριφέρονται στην Ελλάδα με όρους κατακτητή προς κατακτημένο.

Φτάνει πια!

Είναι η ώρα του αγώνα για τα δικαιώματά μας και το δικό μας μέλλον!
Όχι στο μέλλον που θέλει η Μέρκελ, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, που συναγωνίζονται ποιοι θα είναι οι πιο πειθαρχικοί στον ευρωπαϊκό νεοφιλελευθερισμό.


Αρέσει σε %d bloggers: