Έδιωξαν Σκουρλέτη, Ρήγα, Τόσκα, Δρίτσα και Φίλη από το Πολυτεχνείο (video)

Μεγάλη ένταση και προπηλακισμοί κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ νωρίς σήμερα το πρωί, στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.

Οπως φάνηκε και από τα πλάνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ συγκεντρωμένοι  εμπόδισαν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ να εισέλθουν στο Πολυτεχνείο. Πρόκειται για τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, τον αναπληρωτή ΥΠΕΘΑ Παναγιώτη Ρήγα, τους

βουλευτές Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα και Θοδωρή Δρίτσα καθώς και άλλα μελη του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν σήμερα πρωί πρωί στο Πολυτεχνείο, παραμονή της επετείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επέλεξαν να πάνε νωρίς το  πρωί στο Πολυτεχνείο -ώστε να μην  τους αντιληφθούν – προκειμένου να καταθέσουν στεφάνι, ωστόσο οι συγκεντρωμένοι φοιτητές τους αναγνώρισαν και στράφηκαν εναντίον τους.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με σπρωξιές, κλωτσιές, ενώ κάποιοι εκτόξευαν καφέδες και μπουκάλια με νερό.

Οι συγκεντρωμένοι απώθησαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην εισόδο του Πολυτεχνείου, δεν τους άφησαν να μπουν στο χώρο και τελικά τους έδιωξαν.

Δείτε το βίντεο από την ένταση. Μάλιστα διακρίνεται και ο κ.Ρήγας να προσπαθεί να μπει στο Πολυτεχνείο και να απωθείται βίαια από συγκεντρωμένους.


1 ping

  1. […] Αρχικά το πρωί της παρασκευής προπηλακίστηκαν και εκδιώχθηκαν… […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: