Ο Ζάεφ μιλά για μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα και εκθέτει Τσιπρα δυτικούς και ΝΑΤΟ (video)

Βίντεο ντοκουμέντο εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα,  το ρόλο των Δυτικών «εταίρων»  σε βάρος της Ελλάδας αλλά και το ΝΑΤΟ που πιέζουν για να ληξει το ονοματολογικό και να  μπει η FYROM  όπως όπως στην συμμαχία και τους δυτικούς θεσμούς!  Απο οτι φαινεται στο video   που αποκαλύπτει τα σχέδια του Ζαεφ προκειται για  μια  συμφωνια που θα επιφέρει πλήγμα για τα ελληνικά  συμφέροντα.

«Δεν έχουμε κάνει τίποτα για τους Μακεδόνες που ζουν στην Ελλάδα», είπε ο Ζάεφ.

Σε πλήρη επιβεβαίωση όσων υποστήριζαν ότι οι Σκοπιανοί έχουν σχέδια κατά της Ελλάδας, προχώρησε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων.

Στην ομιλία του, την 1η Δεκεμβρίου, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, απαντώντας στην αντιπολίτευση, έθεσε ξεκάθαρα ζήτημα «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα: «Μιλάτε για Μακεδόνες στην Ελλάδα με τόσο πάθος και αυτό είναι σπουδαίο. Ας ρωτήσουμε τους εαυτούς μας, τι κάναμε γι’ αυτούς εδώ και 27 χρόνια;».

Στην συνέχεια ο Ζάεφ μιλά και για την διδασκαλία της «μακεδονικής γλώσσας» στην Ελλάδα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ας είμαστε ειλικρινείς, τι κάναμε γι αυτούς; Μέσω της φιλίας και λύνοντας αυτό το πικρό πρόβλημα, που είχαμε για 27 χρόνια, αυτό ήταν ένα βάρος στους ώμους μας. Τώρα έχουμε καλύτερες πιθανότητες, καλύτερες ευκαιρίες για τα παιδιά στην Ελλάδα να μαθαίνουν την Μακεδονική γλώσσα. Αυτό μέχρι τώρα ήταν θέμα ταμπού. Η Ελληνική γλώσσα ήδη διδάσκεται στη “Μακεδονία”. Επίσης θα χορεύεται ο «μακεδονικός» χορός στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα όπως εδώ θα χορεύετε συρτάκι». Έχουμε την ευκαιρία να τους βοηθήσουμε αληθινά, να απομακρύνουμε τα σύνορα», είπε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ:

Όλα αυτά έρχονται  και δείχνουν το μέλλον στις σχέσεις των δυο χωρών.

Και έρχονται πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι της συμφωνίας των Πρεσπών που τόσο πολύ διαφήμισε ο Αλέξης Τσίπρας και  υποστηρίχτηκε από τους δυτικούς και το ΝΑΤΟ  καθώς άνοιγε  τον δρόμο για την είσοδο της χώρας αυτής στην συμμαχία.

Ο αλυτρωτισμός των Σκοπίων είναι πρόδηλος και απειλητικός. Για  μια ακομη φορά οι υποτιθέμενοι σύμμαχοι μας  ειναι απέναντι και σπρώχνουν μια «προθυμη» ελληνική ηγεσία σε και λάθος συμφωνία η οποια εξυπηρετει μόνο τα συμφέροντα των εξω.


1 ping

  1. […] στις τελευταίες δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων περί μακεδονικής γλώσσας που μπορεί να διδαχθ… έκανε λόγο για ένα δύσκολο και λεπτό πολιτικό […]

Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: