Η βασίλισσα Ελισάβετ επικύρωσε τον νόμο για το Brexit. Τέλος τα σενάρια για #kolotoumpa!

Η βασίλισσα Ελισάβετ επικύρωσε τον νόμο για το Brexit, τερματίζοντας μήνες συζητήσεων για το επισημο τέλος  της  συμμετοχή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση  και βαζοντας ταφόπλακα στις ελπίδες των ευρωπαιστων για αντίστροφη του δημοψηφίσματος και kolotoumpa  άλλα Tσιπρα.

Ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων Τζον Μπέρκαου δήλωσε ότι η νομοθεσία για την αποχώρηση από την ΕΕ, που ψηφίστηκε και από τα δύο σώματα του κοινοβουλίου  , υπογράφηκε από τη βασίλισσα, σε μια ανακοίνωση που έγινε δεκτή με επευφημίες από βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος.

«Πρέπει να ενημερώσω το Σώμα, σύμφωνα με τη Πράξη Βασιλικής Έγκρισης του 1967 ότι η Αυτής Υψηλότητα έδωσε την έγκρισή της στην ακόλουθη δέσμη νόμων…Πράξη Αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση 2018», δήλωσε ο Μπέρκαου σε βουλευτές κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της βουλής, όπως μετέδωσε το Reuters.

Αυτό που  μένει να απαντηθεί ειναι αν θα γίνει «ελεγχόμενο Brexit» με την Συμφωνία Μει-Γουνκερ η χωρίς συμφωνια  θα πάμε σε ένα  όμορφο ανεξέλεγκτο Brexit με τους Βρετανούς να προκρίνουν την δεύτερη επιλογή.


Αρέσει σε %d bloggers: