Δημοσκόπηση Interview: Χρειάζεται πατερίτσα για να κυβερνήσει η Νέα Δημοκρατία!

Πολύ μακριά από την αυτοδυναμία  βρίσκεται η ΝΔ που όμως προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με δέκα μονάδες διαφορά  και ποσοστό 31,3%.  Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, στη νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για λογαριασμό της Βεργίνα Τηλεόρασης στην πρόθεση των ψηφοφόρων λαμβάνει ποσοστό του 21, 1%.

Αξιοσημείωτο  είναι ότι  η «Ελληνική Λύση» του μνημονιακού  πρώην βουλευτή κ. Βελοπουλου  εμφανίζεται

πολύ κοντά στο 3%   και  προσβλέπει  πλέον βασιμα σε κυβέρνηση συνεργασίας με την ΝΔ η οποια  για να κυβερνήσει χρειάζεται πατερίτσα!

Όπως δείχνουν τα ευρήματα της έρευνας που παρουσιάστηκε κατ’ αποκλειστικότητα σε εκπομπή του Bεργίνα TV, στην  επόμενη βουλή θα είναι στην τρίτη θέση  η  γερμανο-ναζιστικη Χ.Α ,  ακολουθεί το ΚΚΕ, και το ΚΙΝ.ΑΛ,  ενώ  κοντά στο όριο του 3% είναι και η Λαϊκή Ενότητα που τάσσεται κατά του ευρώ και της ΕΕ!

Εκτός, του κοινοβουλίου, σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης βρίσκονται οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμένου και η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη τα κόμματα των οποίων αποσαθρώθηκαν ωστε τα μέλη τους να στηρίξουν την Κυβέρνηση του κ Τσιπρα στην Συμφωνια των Πρεσπών!

Οι πολίτες, εκτιμούν πως σε ποσοστό 39,2% κανένα από τα κόμματα δεν τήρησε την στάση που έπρεπε στο θέμα της συγκεκριμένης  Συμφωνίας.

Την ίδια ώρα η πλειοψηφία των πολιτών εκτιμά πως οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο (ποσοστό 48%).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης:

ΣΥΡΙΖΑ 21,1%
ΝΔ 31,3%

ΧΑ 6,4%

ΚΚΕ 5,5%
ΚΙΝ.ΑΛ 5,2%
ΛΑΕ 1,4%

Έν. Κ. 2,4%
ΠΟΤΑΜΙ 1,2%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1,3%
ΑΝΕΛ 1,5%
ΕΛ.ΛΥΣΗ 2,8%
ΑΛΛΟ 5,1%
ΑΝΑΠΟΦ. 14,8%


Αρέσει σε %d bloggers: