Συγκέντρωση στην ΓΑΔΑ αύριο για τις πολιτικές διώξεις σε βάρος της ΛΑΕ και του κινήματος !

Σε συγκέντρωση στην ΓΑΔΑ κατά της επιχείρησης τρομοκράτησης  των  αντιμνημονιακων  καλεί η Λαϊκή ενότητα μετά την νέα κλήση σε απολογία προς τον επικεφαλής της ΛΑΕ, Παν. Λαφαζάνη  και των στελεχων Μαρια Αφοξενιδου.  Έχουν προηγηθεί άλλες τέσσερις κλήσεις σε βάρος του Π. Λαφαζανη.

Υπενθυμίζεται ότι ως τώρα έχουν κληθεί  στο τμήμα  για απολογία  για την δράση τους:

  • ο Αντώνης Μαυρομάτης στέλεχος της ΛΑΕ
  • ο Θανάσης Γούναρης, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος Πειρατών Ελλάδας,
  • η Αυγή Βουτσινά του κινήματος ΑΛ.ΑΝΥ.Α
  • ο Αποστολής Μπούρας και πολλοί άλλοι  αγωνιστές σε ολη την Ελλαδα

Στο κάλεσμα της η Λαϊκή Ενότητα αναφέρει

Όλες και όλοι, έξω από την ΓΑΔΑ την Δευτέρα 25/02 στις 12 το μεσημέρι.

Η επιχείρηση τρομοκράτησης του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, , δεν θα περάσει

Η κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά, ξεπερνώντας κάθε όριο αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και προσπάθειας καταστολής της αντίστασης του Κινήματος Ενάντια στους Πλειστηριασμούς και των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν, μέσω της Αστυνομίας, έστειλε νέα κλήση σε απολογία (την πέμπτη κατά σειρά) προς τον Γραμματέα του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Τον κάλεσε να προσέλθει την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο περιβόητο Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις του, στα γεγονότα της 29ης Νοεμβρίου 2017, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (όταν τα ΜΑΤ χτύπησαν ανελέητα τους αγωνιστές ενάντια στους πλειστηριασμούς και έριξαν χημικά σε κλειστό χώρο, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και ανθρώπινες ζωές).

Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος είναι η τρομοκράτηση και η αναστολή της ανάπτυξης του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών και της δράσης, που αναπτύσσει η Λαϊκή Ενότητα.

Δεν θα τους περάσει.

Καλούμε όλους τους αγωνιστές και τους δημοκράτες πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, έξω από τη ΓΑΔΑ.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Δεν μας φοβίζουν.

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση, να σταματήσουν τώρα οι διώξεις εναντίον του Π. Λαφαζάνη και των άλλων αγωνιστών του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών.Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: