Λαφαζάνης: Τυμβωρυχία τα παιδιά των Αγωνιστών στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ!

Είναι θλιβερό το θέαμα  να προβάλεις παιδιά αγωνιστων σε ψηφοδέλτια  μόνο  για να αποκτήσεις αριστερό άλλοθι. Είναι τυμβωρυχία ειπε ο Π. Λαφαζανης σε συνέντευξη του στο ΘΕΜΑ 104,6

Κληθείς να σχολίασει τα όσα υποστήριξε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το βράδυ της Τετάρτης στο Παρίσι ότι υπήρχαν χώρες και πρόσωπα που ήθελαν Grexit το 2015, ο επικεφαλής της ΛΑΕ έκανε λόγο για «προφάσεις εν αμαρτίαις».

«Αποτελούν ανακαλύψεις εκ των υστέρων του Τσακαλώτου ότι υπήρχε χώρα που ήθελε να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Δεν υπήρχε ποτέ πρότασή η θέση κάποιου επισήμου στις Βρυξέλλες και την ΕΕ για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και ανάλογες προτάσεις που αποδίδονται στον Σόιμπλε συνιστούν μπλόφα του ίδιου για διερεύνηση προθέσεων της ελληνικής πλευράς. Και δεν υπήρχε τέτοια πρόταση γιατί ξέρανε ότι με την τυχόν έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ θα πυροδοτούντο αποσταθεροποιητικές εξελίξεις σε όλη την ευρωζώνη» συμπλήρωσε.

«Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έπαιξε πολύ άσχημο ρόλο το 2015. Δυστυχώς ήταν από αυτούς που έβαζαν το ευρώ και την ΕΕ πάνω από την Ελλάδα και το μέλλον της. Ο Αλέξης Τσίπρας και οι περί αυτόν προέβησαν τότε σε απόλυτη παράδοση της χώρας μας στους πιστωτές» πρόσθεσε ο κ. Λαφαζάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, δεν υπάρχει έξοδος από τα Μνημόνια, όπως ισχυρίζεται η κυβέρνηση, αφού «μας λένε ότι βγήκαμε από τα μνημόνια και την ίδια ώρα οι πιστωτές και οι “θεσμοί” βάζουν όρους και ζητούν μέτρα για τη δόση του 1 δισ. ευρώ. Βρισκόμαστε, μάλλον, σε χειρότερη κατάσταση από εκείνη που η χώρα βρισκόταν και τυπικά στα μνημόνια, γιατί τώρα έχουμε μνημόνιο, χωρίς, όμως, χαμηλότοκη σχετικά χρηματοδότηση και υποχρεωνόμαστε σε δανεισμό από τις αγορές με ληστρικό επιτόκιο περίπου 4%».

Ακούστε την συνέντευξη


Αρέσει σε %d bloggers: