Ξύλο και βρισιές στη ΓΣΕΕ προς όφελος των κυρίαρχων τάξεων!

Ξύλο στη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ Λίγες ημέρες μετά την ματαίωση του   37ου Συνεδρίου της  που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί  στην Καλαμάτα! Όλα αυτά προς όφελος των κυριάρχων Τάξεων.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου, εκπνέει η τριετής θητεία της υφιστάμενης διοίκησης και εφόσον δεν έχει εκλεγεί νέα, τότε εκ των πραγμάτων θα οδηγηθούμε σε διορισμό διοίκησης από το Πρωτοδικείο Αθηνών, κάτι που έχει να συμβεί από την δεκαετία του ’80.

Οι απίστευτες εικόνες  συνδικαλιστικής απαξίωσης εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ.

Ουσιαστικά, το αμφιθέατρο όπου έγινε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ μετατράπηκε σε ρινγκ, καθώς μέλη της Συνομοσπονδίας ήρθαν στα χέρια και άρχισαν να αλληλοβρίζονται!

Η ένταση προκλήθηκε όταν μέλη του ΠΑΜΕ ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλο, «να αποχωρήσουν οι εργοδότες από την αίθουσα, για να προχωρήσει η διαδικασία». Είναι η ίδια θεωρία που χρησιμοποίησαν για να ματαιώσουν το Συνέδριο στην Καλαμάτα. Ίσως  μια  περαιτέρω απαξιωμένη Συνομοσπονδια  της εργατικής τάξης να ειναι προς όφελος του ΠΑΜΕ  με κάποιο τρόπο που δεν γινεται κατανοητός σήμερα.

Από πλευράς ΓΣΕΕ γίνεται λόγος για τραμπούκικες μεθόδους από πλευράς του Πανεργατικού Μετώπου, ενώ το ΠΑΜΕ κατηγορεί τη Συνομοσπονδία ότι έφερε μπράβους σε ακόμη μια διαδικασία.

Τις απίστευτες εικόνες από το αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ μετέδωσε η ΕΡΤ.


Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί.

Αρέσει σε %d bloggers: