Το ΠΑΜΕ απαντά στην ΓΣΕΕ με… Master Chef! Δείτε το απαξιωτικό για τον συνδικαλισμό video

Το ΠΑΜΕ απαντά στην ΓΣΕΕ με ένα απαξιωτικό video για όλους τους συνδικαλιστές  και Master Chef!

Από την μια ο Παναγοπουλος  πρόεδρος της ΓΣΣΕ  των Μνημονίων και από την άλλη το ΠΑΜΕ με την διαρκή διασπαστική του δράση και το σημερινό διασυρμό των Σωματείων που δεν ελέγχει .

Τρίβουν τα χέρια τους οι καπιταλιστές μας.

Με ένα… ιδιαίτερο τρόπο απάντησε το ΠΑΜΕ στην ΓΣΕΕ, η οποία την Δευτέρα (18.03.2019) έκανε λόγο για τραμπουκισμό εκ μέρους του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.

Το ΠΑΜΕ λοιπόν δημοσίευσε… και αυτό ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τα «μαγειρέματα» για τα οποία καταγγέλει το προεδρείο της ΓΣΕΕ, προκειμένου αυτή να εξασφαλίζει ανενόχλητη την πλειοψηφία.

Το βίντεο αρχικά δείχνει το ξενοδοχείο Εlite στην Καλαμάτα, όπου ήταν να γίνει αλλά αναβλήθηκε το 37ο συνέδριο, με παρουσίαση τύπου… Master Chef. Δηλαδή όπως ακριβώς δείχνει το παιχνίδι τον τόπο του διαγωνισμού πριν ξεκινήσει η δοκιμασία.

ΠΑΜΕ κατά ΓΣΕΕ: Καμιά ανοχή στην συνδικαλιστική μαφία – Συνέδριο χωρίς νόθους…

Στην συνέχεια φαίνεται ο πρόεδρος Γιάννης Παναγόπουλος να κάνει λόγο για εκλεγμένους αντιπροσώπους, και αμέσως το πλάνο δείχνει τους… Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο να βλέπουν τον μάγειρα… επί τω έργω.

Αμέσως εναλλάσσονται πολύ γρήγορα περιπτώσεις σωματείων που όπως καταγγέλλεται δεν είχαν καμία δράση, ωστόσο εμφάνισαν μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές τους και εξέλεξαν συνέδρους χωρίς καν να υπάρχουν πρακτικά!

Όλα αυτά μετά τα όσα έγιναν στην Καλαμάτα, όπου το συνέδριο της ΓΣΕΕ ήταν προγραμματισμένο να γίνει, ωστόσο τελικά ακυρώθηκε.

Δείτε το βίντεο

Αρέσει σε %d bloggers: