Στην Βουλή Δικογραφίες για ευρωπαϊστές και φασίστες!

Στη Βουλή δικογραφίες για rebate   Φ. Π. Πετραλιά, Γ. Αλογοσκούφη  Δ. Αβραμόπουλο Γ. Σουφλιά, Ευρ. Στυλιανίδη και Α. Τσοχατζόπουλο, Πολάκη, Π. Σκουρλέτη και Ν. Τόσκα, τους υπουργούς Ε. Αχτσιόγλου και Τ. Πετρόπουλο,  Ευκ. Τσακαλώτο, Γ. Παπανδρέου  και αιτήσεις για άρση  της ασυλίας των Κασιδιάρη Ηλιόπουλο Μιχαλολιακο,

«Βροχή» δικογραφιών στην Βουλή, καθώς διαβιβάστηκαν από το υπουργείο Δικαιοσύνης οι υποθέσεις που

αφορούν:

-έγκληση του Αρ. Χερουβείμ κατά Π. Σκουρλέτη-Ν. Τόσκα για το θάνατο της μητέρας, της αδελφής του και των δύο παιδιών της στην πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι.

– την υπόθεση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και πρώην κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου σχετικά με αναρτήσεις του και συνεντεύξεις για τα μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ,

– την μήνυση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά κατά του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και πρώην κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου.

– τις ανείσπρακτες επιστροφές (rebate) φαρμακευτικών εταιριών ύψους 241 εκατ. ευρώ την περίοδο 2006 έως 2010 στις οποίες σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρονται τρεις υπουργοί της κυβέρνησης Κ Καραμανλή:  Φ. Π. Πετραλιά, Γ. Αλογοσκούφης και Δ. Αβραμόπουλος.

– την υπόθεση της ηχογράφησης της τηλεφωνικής συνομιλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Επίσης διαβιβάστηκαν στην Βουλή δικογραφίες που αφορούν τους Γ. Σουφλιά, Ευρ. Στυλιανίδη και Α. Τσοχατζόπουλο.

Επίσης διαβιβάστηκαν στην Βουλή δικογραφίες που αφορούν τους πρώην υπουργούς Π. Σκουρλέτη και Ν. Τόσκα, τους υπουργούς Ε. Αχτσιόγλου και Τ. Πετρόπουλο, Άκη Τσοχατζόπουλο, Ευρ. Στυλιανίδη, Ευκ. Τσακαλώτο, Γ. Παπανδρέου, και Γ. Σουφλιά.

Επίσης διαβιβάστηκε αίτημα άρσης ασυλίας για Μιχαλολιακο Κασιδιαρη και Ηλιοπουλο  για υποκίνηση ρατσιστικού μίσους

Στη Βουλή δικογραφίες για rebate, Πολάκη, Σκουρλέτη - Τόσκα για Μάτι

IMG_8501

IMG_8502

IMG_8503

IMG_8498

IMG_8499

Αρέσει σε %d bloggers: