Στον ΕΛΓΑ Λάρισας οι αμυγδαλοπαραγωγοί ζητούν κάλυψη του εισοδήματος από την καταστροφή της παραγωγής

Παράσταση διαμαρτυρίας αμυγδαλοπαραγωγών αύριο Τετάρτη έξω από τον ΕΛΓΑ Λάρισας

Αποζημίωση για τις μεγάλες καταστροφές που δέχθηκαν οι παραγωγές τους διεκδικούν οι αμυγαλοπαραγωγοί, οργανώνοντας παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΕΛΓΑ Λάρισας αύριο Τετάρτη στις 9πμ. Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν:

Καλούνται όλοι οι αμυγδαλοπαραγωγοί της ευρύτερης περιοχής του δήμου Τεμπών ,ο υφυπουργός Γεωργίας,   ο  περιφερειάρχης Θεσσαλίας όλοι οι νυν και υποψήφιοι αιρετοί α΄και β΄βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και όλοι οι εν ενεργεία βουλευτές του νομού μας να παρευρεθούν στη συνάντηση της επιτροπής αμυγδαλοπαραγωγών στα γραφεία του ΕΛΓΑ Λάρισας την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 09:00 πμ.(προσυγκέντρωση 08:30 πμ στο γήπεδο Συκουρίου). 

Η κάλυψη του εισοδήματος από την καταστροφή της παραγωγής  ,η διαδικασία εξαίρεσης ή μείωσης  καταβολής ασφαλιστικών εισφορών για το έτος 2019 με την άμεση διαδικασία αναγγελίας της ζημιάς του αμυγδάλου  και την έναρξη των εκτιμήσεων θα πρέπει να είναι άμεση.

Απ΄αυτή τη συνάντηση δε μπορεί να λείψει κανείς, τώρα θα είναι η  ώρα των αληθινών πράξεων και όχι των λόγων, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.


Αρέσει σε %d bloggers: